“Він був одним із символів телебачення і кіно..Фанати в сльозах”:щ0йно зупинилось серце відомого актора…Хвороба забрала

життя, світ

Пішов з життя знаменитий італійський актор

Джанфранко Д’анджело помер у поліклініці Риму 15 серпня після нетривалої хвороби, пише Ilgiornale.

Актор був одним із символів телебачення і кіно вісімдесятих і дев’яностих років. 19 серпня йому виповнилося б 85 років.

ЗМІ: Помер екс-прем'єр Італії Джуліо Андреотті | УНІАН

Він почав свою кар’єру в Театрі на початку шістдесятих.

Nello storico programma ‘Drive In’, andato in onda tra il 1983 e il 1988, Gianfranco D’Angelo interpretava l’eccentrico signor Armando, in compagnia del suo cane Has Fidanken.
Un pezzo di storia che se ne va. 💔 

— Fanpage.it (@fanpage) August 15, 2021

Джанфранко Д’анджело дебютував на телебаченні в сімдесятих. Під керівництвом Антоніо Річчі він став кумиром молоді вісімдесятих з його простою і природною комедією.

З середини дев’яностих його кар’єра сповільнилася, але Джанфранко Д’анджело ніколи не переставав працювати, настільки, що навіть в останні кілька місяців він займався театральною роботою.

🔸 Addio a Gianfranco D’Angelo, comico, cabarettista e attore. È morto nella notte fra il 14 e il 15 agosto al Policlinico Gemelli di Roma dopo una breve malattia. Avrebbe compiuto 85 anni il 19 agosto

У числі проектів- “Зум зум зум”, “двері в темряву”, “Я не біжу, я тікаю”, “леді Барбара”, “Четверо ненажер на маневрах”, “Докторша військового госпіталю”, “Срібний язичок”, “Ліцеїстка”, “Поліцейська робить кар’єру”, “Вчителька природничих наук”, “Рум’яна і чарівна гувернантка”, “Шизовойска” і подібне, пам’ятне щасливим власникам відеомагнітофонів.

джерело

Залишити відповідь