Kрeмль і особисто Пyтiн до такого не були готові: Ветерани АТО попередили РФ: “Ми готові до будь-якого розвитку подій”

Політика, світ

Учасники бойових дій на Донбасі, які живуть в різних регіонах України, записали відеозвернення, в якому висловили готовність і далі захищати свою країну.

Ветерани АТО заявили у відеозверненні, що вони об’єдналися перед лицем навислої над Україною  загрози , яка може в будь-який момент обернутися великою бідою. Відео звернення опубліковано на Youtube-каналі  Національного корпусу.

Військові з різних регіонів України акцентували увагу на тому, що вони прекрасно знають, що таке війна, і тому готові знову застосовувати свій бойовий досвід для захисту Батьківщини заради своїх сімей, своїх дітей, заради своїх співгромадян і заради мирного і процвітаючого майбутнього своєї країни

“Вся Україна в цілому і кожен українець окремо повинні бути готові до будь-якого розвитку подій, в тому числі і до повномасштабного вторгнення росіян в Україні”, – констатують івано-франківці. “Міжнародна підтримка – це добре, але ми повинні розуміти, що воювати будуть українці і бої будуть на українській землі” , – відзначають одесити. Учасники бойових дій на Сході України також відзначили, що при всій найпотужнішою міжнародною підтримку, яку надає нашій країні, воювати за Україну в разі виникнення такої необхідності доведеться саме українцям.

Відстоювати територіальну цілісність країни доведеться саме її громадянам. Ветерани закликали українців бути згуртованими, патріотичними, не впадати в зневіру перед лицем загрози і адекватно реагувати на всі ризики і виклики, не даючи ворогові ні найменшого шансу захопити нашу землю.

джерело

Залишити відповідь