Кримський міст зникне з лиця землі: найвідоміший екстрасенс назвав дату неминучої катастрофи

життя, поради, світ, цікаво

Названа дата майбутньої катастрофи в Керченській протоці: стало відомо, коли впаде Кримський міст.

Про це розповів відомий ясновидець Михайло Тодорів, повідомляє портал «ПОЛІТЕКА».

Кримський міст вже давно став причиною постійних хвилювань серед жителів півострова. Згідно зі словами експерта в області паранормальних явищ, конструкція може впасти вже через кілька років. Причиною тому здатний послужити сильний землетрус.

Екстрасенс прогнозує, що сильні підземні поштовхи можуть призвести до руйнівних наслідків в регіоні приблизно в кінці літа 2023-го року. Кримський міст, побудований з серйозними порушеннями всіх норм, не витримає це потужне природне явище. Підземні поштовхи приведуть до того, що опори споруди не витримають і розповзуться, в результаті чого Кримський міст завалиться.

Правда, при цьому експерт вважає, що в цілому землетрус не сильно зашкодить півострову і народам, які є його жителям. Якби Кримський міст був побудований з дотриманням всіх регламентних зобов’язань, йому б нічого не загрожувало. Однак, як відомо, ця конструкція поступово руйнується навіть без впливу природних процесів, так що будь-який катаклізм може стати для нього фатальним.

Раніше «Акценти» писали про те, що Керченський міст знаходиться на стику тектонічних плит. Це означає, що при найменшому їх русі, навіть якщо воно складе лише 1 мм, споруда може завалитися.

джерело

Залишити відповідь