Ситуація в місті дуже складна!Прямо зараз робuться щось сtpaшнe! До мoрrу підвозять пokійних цілим «конвеєром»

життя

Ситуація із захворюваністю на коронавірусів в Запорізькому регіоні залишається складною. Щодня фіксуються сотні нових випадків. Високі показники смертності – до 20 на добу. Ховають померлих від коронавирусной інфекції в Мелітополі за суворими правилами.

– Це дуже страшно і боляче! Хвороба спалює людей за лічені дні. У кого організм міцніше, бореться тижнями з останніх сил, хтось долає інфекцію, але потім відновлюється дуже довго. Інших, особливо літніх людей, забирає назавжди. Страшно, що проводити в останній нехай покійних не виходить так, як хотілося б, все відбувається за суворими правилами і дуже швидко, – розповідає мешканка Мелітополя, яка днями поховала рідну людину. 

– Прощаються з померлими на території моргу. Ми поки стояли і чекали, бачили, як приїжджають катафалки до моргу один за іншим. Це конвеєр і це дуже страшно! Ти навіть не встигаєш усвідомлювати, що всіх цих людей забрав вірус! Під’їжджає машина, всі, хто в ній – в захисних костюмах, рукавичках, як у фільмі жахів.

 Труну заносять в окреме маленьке приміщення, туди можна зайти тільки найближчим, 3-5 чоловік, не більше. На прощання відводиться 2-3 хвилини, наближатися до покійного не можна, потім везуть на цвинтар, де ховають вже в закритій труні. Все, як у тумані! Бережіть себе і своїх близьких! Вірус не вибирає … Не дай Бог нікому ховати рідних і друзів і пережити ці страшні хвилини! »

Залишити відповідь