На західній Україні понад сотню жінок, які завагітніли після вaкцинaцiї від корони тепер хочуть отримати від мера по 100 тис. грн

Допомога, життя

В Івано-Франківську вже більше сотні жінок, які завагітніли після вакцuнації проти к0віду, хочуть отримати обіцяні мером Русланом Марцінківа 100 тис. Грн. Про це сам Марцінків розповів в ефірі радіо “Західний полюс” 16 вересня.
Мер пояснив, що багато дівчат і жінок вірять в міф, що після вакцuнації не зможуть мати дітей.

“Я так жартома сказав, що будемо виплачувати 100 тис. Грн. У мене сьогодні більше 100 заявок від жінок, які після вакцuнації просто в Viber і Facebook посилають, коли вони перший раз вакцuнувалuся, другий і коли завагітніли”, – повідомив він.

контекст:
7 вересня міський голова Івано-Франківська під час оперативної наради заявив, що  виплатить премію першій жінці, яка завагітніє після вакцuнації протu к0віду . На нараді була керівник міського перинатального центру Марія Бойко, яка висловила готовність виконати доручення мера, хоча і зазначила, що не знає, як таке відстежити.

Пізніше він написав у Facebook, що пожартував.

9 вересня мер розповів , що від жінок почали надходити звернення про винагороду. “Отже, повідомлю: в моїй приймальні вже телефони червоні! Дівчата ледь встигають відповідати – дзвонить купа вагітних і запитують, як отримати гроші. Тобто вагітніють після вакцuнації, вагітніють! І роги з копитами після вакцинації не виростають”, – зазначив Марцінків.

джерело

Залишити відповідь