Люди,Що ж ви наробили, ви хоть усвідомлюєте це? Кіркоров ш0кував українців новим зверненням: після виключення з “чорного списку”: “Ви довели всьому світу…”

життя, Політика, світ, цікаво

Відомий артист Філіп Кіркоров звернувся до українців після виключення з чорного списку
Філіп Кіркоров є популярним російським співаком. Не так давно в Україні артистка включили в чорний список, що не дозволяло йому відвідувати країну. Але на вихідних зірку вирішили прибрати з цього списку і ось Філіп вирішив записати звернення.

На ролику Кіркоров був у білому капелюшку і піджаку.
Включили-виключили!
Я відправляю кожному шанувальнику з України частинку своєї душі і серця! Мене переповнює почуття гордості і радості, спасибі, що ви є у мене, сталося немислиме … Чиновники почули нас!

На вихідних влада України виключила моє ім’я з так званого «чорного» списку. Спасибі кожному за слова підтримки, спасибі за вашу любов! Кожна людина має право вирішувати що йому слухати і дивитися, ви довели, що музика і політика не можуть і не повинні стикатися.

Ви довели всьому світу, що ваш голос, голос народу сильніше будь закарлючки бюрократичних чиновників. Ви протягнули Росії соломинку дружби, саме з таких світлих променів в майбутньому ми повернемося до дружби і поваги, можливо, саме зараз зароджується надія на те, що ситуація між нашими країнами покращиться”, – написав Філіп.

В свою чергу відомий шоумен і продюсер Ігор Кондратюк прокоментував заборону Філіпу Кіркорову відвідувати нашу країну і заявив, що це правильне рішення й виконавця потрібно позбавити звання народного артиста України. За його словами, співак перебував на території окупованого Криму, тому порушував українське законодавство.

Продюсер зазначив, що ніхто не може бути вище від українських законів, зокрема і “така одіозна людина” як Філіп Кіркоров.

Про це Кондратюк розповів ексклюзивно для OBOZREVATEL.

“Кіркоров один з багатьох росіян, які порушують українські закони. На одній з премій він вихваляв Путіна, який є Гітлером 21 століття. Кіркоров перетворився на ніщо. А чи займається “ніщо” творчістю – я навіть не знаю, я за ним давно не спостерігаю”, – повідомив шоумен.

Кондратюк підкреслив, що не стежить за російськими музикантами, оскільки у нього немає на це бажання і для нього “країна-агресор не несе ніякої культури”. Також продюсер прихильник повного розриву відносин з Росією. Він сподівається, що це все-таки станеться.

Шоумен вважає, що Кіркорова, Баскова та інших російських музикантів необхідно позбавити звання народного артиста України, оскільки в цей складний час вони сиділи мовчки.

“Не потрібно позбавляти звання тільки тих, хто висловив свою позицію, не кричав “Крим наш”, і взагалі просто не мовчав. Я часто кажу фразу Олександра Галича: “Промолчи – попадешь в палачи”, – підсумував Кондратюк.

До слову, ЗМІ зібрали найодіозніші висловлювання Кіркорова про Україну:

У 2015 році співак в інтерв’ю журналу Super сказав, що якщо його внесуть в український чорний список артистів, то він буде цим пишатися. OBOZREVATEL зібрав найодіозніші висловлювання знаменитості про Україну і анексію Криму (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“І я радий, що в цьому році я продовжую давню традицію – з’єднувати культури. Пісня “Романи” символізує місток між Росією та Україною, – сказав співак на концерті “Пісня року – 2020” і назвав себе людиною, яка з’єднує культури Росії і України.

Нагадаю, Кіркоров щорічно незаконно гастролює в окупованому Криму, хизується цим, називає Крим російським та дякує путіну (Володимиру Путіну – ред) за окупацію. Він – неприхований ворог України, який був би радий нашому знищенню, – наголосив активіст.

джерело

Залишити відповідь