“Я таке ще не бачила..Це жесtь просто..До сліз”:сьогодні жінка з ампутованими ногами повзла по центру міста у ЦНАП..деталі ш0кують

життя, світ

ЖІНКА З АМПУТОВАНИМИ СТУПНЯМИ ПОВЗЛА ПОДАТИ ДОКУМЕНТИ У ЦНАП (ФОТО) У Хмельницькому жінка з ампутованими ступнями повзла вулицями в ЦНАП, щоб подати документи на відновлення паспорта. Про подію, яка трапилась 29 липня у своєму Facebook розповіла Людмила Романенко.

Жінка розповідає, що близько полудня в центрі міста по вул. Грушевського в районі Нацбанку побачила жінку яка повзла по тротуарі. Людмила перебувала на іншій стороні вулиці, і спочатку не зрозуміла, що відбувається. “Підійшла. В неї на руках були робочі рукавиці і вона в прямому значені цього слова повзла опираючись на руки, так як в неї ампутовані ступні. Тепер читайте уважно. Вона проповзла від філармонії до ЦНАПу! і пані Олена сказала, що я перша людина, яка її запитала, що з нею. Люди просто приізджали, проходили та оминали її.“, – описує ситуацію Людмила Романенко.

Жінці вдалось з’ясувати, що п. Олена живе з сином в селі на пенсію, ступні ампутовані. Син п’є, коли приходить додому п’яний, вона переховується за хатою в бур’янах щоб не бив, там і ночує. В тих бур’янах і загубила паспорт, який завжди мала з собою. Чиновник з селищної ради видав їй довідку про приписку та порадив їхати в ЦНАП в Хмельницький. Вона зателефонувала знайомій і приїхала, захопивши для тієі подарунок з села – картоплю, буряк, та іншу городину. Переночувавши в квартирі подруги, якій 70 років, вона ранком вирішила добратись в ЦНАП, як радив чиновник. Людмила дивується, як можна без ступнів повзти до маршрутки селом, опасаючись, щоб не побачив п’яний син, без супроводу і візка, з 20 кілограмовим рюкзаком. Жінка розповідає, що прибувши в ЦНАП з пані Оленою, чиновники направили її в інший орган. Після чого в жінки попросили свідоцтво про народження, оскільки без нього неможливо виготовити паспорт. Жінка зазначає, що пані Олена народилась в Мурманській області і свідоцтва про народження немає. Читайте також  У Калуші виявили мертву жінку у зачиненій квартирі В кінцевому результаті Людмила розповідає, що потратила пів дня часу для допомоги пані Олені. За місяць часу у жінки вже буде паспорт. Вона також залишила номер телефону подруги Олени пані Насті, яка детально зможе розповісти про ситуацію: 0 (96) 481 88 30.
джерело

Залишити відповідь