Начальник генштабу Білорусі генерал Гулевич терм1ново подав у в1дставку..Те що він написав у своєму рапорті шокувало всіх..

Без рубрики

Начальник Генерального штабу – перший заступник міністра оборони Республіки Білорусь Віктор Гулевич написав рапорт про відставку. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Генерал-майор нібито не захотів воювати з Україною й відправляти туди свої війська на підмогу російським окупантам.

Про це повідомив український військовий журналіст Андрій Цаплієнко. В своєму Telegram-каналі він опублікував відповідний документ.

Воєнкор наголосив: ті, хто надіслав йому знімок заяви за підписом білоруського генерал-майора ще від 4 березня, стверджують, що вона справжня.

Судячи з документа, 52-річний Гулевич подав у відставку у зв’язку з неможливістю виконання завдання керівництва щодо формувань ударних груп.

Коментар: “Проведення роз’яснювальних робіт із командирами військових частин не дало результату. Маю сміливість припустити, що проведення заміни командирів цих військових частин, які не змогли організувати формування груп на місцях, не дасть потрібних результатів. Зважаючи на вищевказане, прошу вашого рішення щодо прийняття моєї відставки, – йдеться у ньому.

джерело

Залишити відповідь