Я Уже 7-й рік я сижу в Росії, ви вкрали моє нормальне життя, думаєте я це вам пробачу? Щ0йно Таїсія Повалій з чоловіком звинуватили українців у своїх бідах

Без рубрики

Чоловік і продюсер співачкі, яка після євромайдану втекла до Росії, скаржитсья на життя і має намір йти в політику

Чоловік і продюсер співачкі Таїсії Повалій Ігор Ліхута поскаржився, що в їхній родині «вкрали сім років спокійного, адекватної, нормального життя» і натякнув, що може піти в українську політику.

Про це Ліхута заявив в інтерв’ю телеканалу «Інтер». Відзначимо, що Навесні 2014 р сім’я одіозної співачкі і екс-депутата Верховної Ради перебралася до Москви.

“Бо Бог бачить НЕ тільки українські або рoсійські телеканали, я дивлюся Pізні … Адже істина завжди посередині”, — заявив Ліхута.

BІН також заявив, що скоріше піде в політику, ніж візьметься продюсувати когось окрім Повалій. Нагадаємо, влітку 2019 року Повалій анонсувала свій сольний ювілейний концерт «Сьогодні і назавжди» в Національному палаці мистецтв «Україна», який планувався на 10 грудня

Замість цього, на цей момент генеральний директор національного палацу мистецтв «Україна» Роман Недзельській заявив, що реклама і реалізація квитків на концерт співачкі Таісії Повалій є заздалегідь спланованою провокацією проти концертно-творчого закладу з метою її дискредитації.

Відповідно Недзельській підтвердів, що концерту Повалій в Києві НЕ буде. Як відомо, Повалій з початку Революції гідності 2014 року в Україні НЕ виступала і концерти давала в Росії.

До слова, Повалій в Instagram arpесивно відповіла на звинувачений в своїх Виступ в Росії і в окупованому Криму.

Нагадаємо, що Taїcія Повалій в 2012 році балотувалася до Верховної Ради номером «Партії регіонів». Коли в лютому 2014 року в Україні відбулася Революція гідності, Повалій їздила в Росію з концертами, виступала на концерті в Кремлі.

У травні 2014 року Повалій Вийшла зі складу Фракції «Партії регіонів», восени того ж року його повноваження народного депутата були припинені, співачка Фактично пішла з політики і поїхала в Росію. До слова, за ЦІ сім років Повалій іноді брала участь в концертах на телеканалі «Інтер».

Залишити відповідь