Ірино, не влаштовуй тут “скотство” Мосейчук потужно “вліпила” Геращенко на закиди про те що ..

Політика, світ

Ведуча ток-шоу “Право на владу” Наталія Мосейчук в прямому ефірі гаряче подискутувала з депутатом від “Європейської солідарності” Іриною Геращенко.Про це повідомляє ТСН.https://www.youtube.com/embed/QxOgGLxsZPk?feature=oembed

Конфлікт стався під час обговорення “плівок Медведчука”. Геращенко звинуватила журналістів “1+1” в тому, що вони нібито не висвітлюють інформацію про українських полонених.

“Я повністю підтримую вашу позицію щодо Медведчука. Наскільки ми знаємо, він є співвласником телеканалу”1+1″. Тут правильні прозвучали речі щодо квартир військовослужбовцям, яких визволили з полону, але вони залишаються сьогодні без соціальних пакетів”, – заявила Геращенко.

“Давайте 25% зарплати всіх співробітників каналу “1+1″ за місяць ми перерахуємо на закупівлю квартир, наприклад, Івану Дєєву та Ігорю Козловському. Я віддам всю свою зарплату за місяць. Давайте купимо ці квартири. Порошенко кільком військовослужбовцям квартири купив”, – сказала вона.

Мосейчук нагадала, що випуски новин на “1+1” завжди починаються з інформації про ситуацію на Донбасі.

“Те, що ви зараз пропонуєте, і те, на чому ви спекулюєте, це називається скотство”, – заявила вона Геращенко.

У відповідь депутат сказала, що скотство – це “спекулювати на життях українців і кримських татар, які перебувають в ув’язненні в Криму і РФ”.

“Коли Мочанов сказав, що мати не отримала дзвінка від свого сина, коли він був звільнений, а все це робилося під кабінет п’ятого президента України, дуже хотілося б почути ваші пояснення, чому”, – запитала Мосейчук.

У відповідь Геращенко сказала, що звільнення людей – дуже важка робота.

“Журналісти “1+1″ були присутні на всіх звільнення, де була я. Коли ми забрали Макуха, Герасименко, Лазаренко, ми відразу дали тоді їм телефони. Всі звільнення, які відбувалися, — ми відразу передавали телефони, щоб вони могли зробити цей дзвінок. Скотство, Наталя, це спекулювати на цьому”, – підкреслила Геращенко.

Також вона заявила, що на телеканалі за два роки не вийшло жодного сюжету про людей, яких утримує Путін. А Мосейчук звинуватила її у брехні.

“Ірина, мені завжди роблять зауваження, коли я говорю гострі речі. І коли я кажу слово “брешете”… Мені дуже часто роблять зауваження за слово “брешете”. Але в даному випадку ви навіть не обманюєте, Ірина, ви брешете. Бо кожен 19:30 Випуск “ТСН” у нас про фронт. Жоден інший канал не займається так фронтовими справами, як займається канал “1+1”, – відповіла вона.

“Це-скотство”: у прямому ефірі “Право на владу” посперечалися Мосейчук і Геращенко

джерело

Залишити відповідь