О, Боже, що вона з собою зробила: Губи, як вареники, а вилиці як у Повалій: Олена Кравець з “Квартал95” показала нове обличчя

життя, поради, світ, цікаво

Зірка «Квартал 95» дуже часто радує шанувальників новими кадрами в соціальній мережі. Зрозуміло, як і на сцені, в блозі Олена Кравець любить і підняти настрій своїм передплатникам. Цього разу вона здивувала незвичайними змінами в зовнішності. Такі кадри з’явилися на її сторінці в Instagram.

У кадрі можна помітити, що актриса практично без макіяжу, при цьому своє волосся вона просто розпустила. Здавалося б, актриса позує в природному вигляді. Ось тільки Кравець вирішила підвищити настрій передплатникам і використовувати фільтр, через який її губи стали помітно більше. Варто зазначити, що в такому образі Кравець може навіть чимось нагадати співачку Таїсію Повалій.

Варто відзначити, що так змінює зовнішність актриса виключно заради гумору. Однак до дійсно серйозним процедура, найімовірніше, вона не вдавалася: завжди, навіть на концертах, де у Кравець і макіяж, і укладання, вона виглядає досить природно, за що шанувальники регулярно обсипають її компліментами. До того ж артистка вміло підбирає вбрання, підкреслюючи свої переваги.

При цьому побачити Олену в занадто вже відвертому вбранні практично неможливо – актриса привертає увагу своїм талантом і професіоналізмом без демонстрації всіх принад своєї фігури, що, на щастя чи на жаль, можна часто помітити серед інших зірок шоу-бізнесу. Можливо, саме цим актриса ще більше зачаровує своїх шанувальників.

Олена Кравець показала себе зі зміненою зовнішністю. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, останнє її фото у сторіз може здивувати будь-кого. Олена показала своє перевтілення…Акторка “надула” губи та зробила модні інстаграмні виразні вилиці.

джерело

Залишити відповідь