Нехай цю пару знає вся країна!Посічений осколками розвідник одружився у військовому шпиталі з дівчиною з Донбасу (відео)

життя, світ, цікаво

Герой почав підійматися з лікарняного ліжка лише за три дні до церемонії:

У вівторок, 20 липня, у Києві побралися поранений розвідник Борис Бас та його наречена з Донбасу Анна Ковальова. Весілля відсвяткували у військовому шпиталі, зазначають Патріоти України.

Про одруження українського героя зі своєю коханою розповіли у сюжеті ТСН. Борис та Анна запланували свій шлюб ще минулого року, і поранення нареченого не стали приводом до перенесення святкування.

Розвідник отримав поранення під Мар’їнкою за місяць до весілля. Він підірвався на міні і отримав важкі травми. У хлопця поранене око, множинні осколкові поранення обличчя, ніг і неповна ампутація лівої кисті. Борис, почав підійматися з ліжка лише за три дні до церемонії.

Однак, все це не відлякало Анну, вона хоче завжди бути поруч зі своїм коханим.

“Навпаки сказала – ти мій, тепер від мене не втечеш. Хочу взяти його за руку і ніколи не відпускати”, – зізнається дівчина.

А Борис, хоча його травми й серйозні, не збирається полишати армію.

“Поки йде війна, я буду продовжувати служити”, – каже розвідник.

Молодята запросили на весілля побратимів, родичів та інших поранених з палати нареченого. Вони дали подружню обітницю просто в прямому ефірі.

Це вже 14 весілля, яке святкують у військовому шпиталі Києва. Кажуть, що це приміщення особливо підходить для таких випадків, адже тут колись була церква, де також вінчали молодят. А медики кажуть, що такі церемонії поліпшують здоров’я поранених, тому що кохання – найкращі ліки.

Залишити відповідь