Росія задіяла понад пів сотні винищувачів і бомбардувальників над Чорним морем Літаки запустять ракети і виконають бомбометання по морських цілях.

Без рубрики

Росія задіяла понад пів сотні винищувачів і бомбардувальників у навчаннях над Чорним морем
Літаки запустять ракети і виконають бомбометання по морських цілях.

© flickr.com
Понад пів сотні російських винищувачів, бомбардувальників і штурмовиків візьмуть участь у навчаннях над акваторією

США скасували відправлення есмінців у Чорне море, щоб “уникнути зайвої ескалації” — Politico
Чорного моря.

Про це з посиланням на Південний військовий округ повідомляє Інтерфакс. 

Читайте також:
ЗМІ повідомляють про активізацію російських військ у Придністров’ї: фото і відео

У навчаннях задіють літаки оперативно-тактичної авіації об’єднання ВПС і ППО і морської авіації Чорноморського флоту: винищувачі Су-27СМ і Су-30СМ, бомбардувальники Су-24М і Су-34 і штурмовики Су-25см3. Зазначається, що літаки запустять ракети і виконають бомбометання по морських цілях.

У Міноборони зазначили, що льотчики четвертої армії ВПС і ППО і Чорноморського флоту “виконують завдання з супроводження корабельних ударних груп і діям в складі розвідувальних ударних комплексів при забезпеченні безпеки в акваторії Чорного моря”.

Як повідомлялося, РФ стягнула до українських кордонів велику кількість техніки та військових. Незважаючи на це, в РФ звинувачують Київ в “ескалації конфлікту”.

В 

У Путіна розповіли, доки російські війська будуть біля кордонів України
Росії заявляють, що їхня армія пересувається на території країни тими маршрутами, якими вважає за потрібне. Війська перебуватимуть біля українських кордонів доти, доки вирішить керівництво країни, заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

джерело

Залишити відповідь