Дідусь-вeтeрaн аж зупинився і плaкав: молодик 9- травня показав старенькому гaнeбнuй жecт за що й відразу поплатився

Політика, світ, цікаво

У Києві під час урочистостей ж нагоди 9 травня молодик “привітав” проходячого повз дідуся ганебним “жестом” . Дудісь виявився ветераном Другої світової війни, який проходив повз біля парку Вічної Слави, де сьогодні проходять заходи в День Перемоги . Правоохоронці склали на хлопця адмінпротокол. (Відео інциденту опублікували відразу в мережі, проскрольте нижче для перегляду)

Про це 9 травня передали в прес-службі поліції Києва.

Що відомо про інцидент із “жестом” перед ветераном

За використання н@цuстськ0г0 вітання підлітка притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 173 (дрібне хуліганство) кодексу України Про адміністративні правопорушення.

Як з’ясувалося, порушником виявився 16-річний місцевий житель.

Перед цим в мережі з’явилося відео інциденту.

Як видно на кадрах, дідусь в мундирі з медалями і квітами в руці йшов у напрямку до станції метро “Арсенальна”, повертаючись з парку Вічної Слави. Біля готелю “Салют” перебували кілька молодих людей коло стенда з інформацією про розстріляних українців у 1937-1938 роках і репресованих у 1944-1953 роках. Один з хлопців підняв руку і показав той самий “жест”, коли ветеран проходив повз.https://t.me/pavlovskynews/9670?embed=1

Ким виявився порушник

Цим хлопцем виявився представник організації “Права молодь” з “Правого сектора”. Молодого чоловіка звуть Михайло.

У Facebook-сторінці Pavlovsky News з’явилося відео, як поліцейські оформляють на порушника протокол.

Оскільки підозрюваний неповнолітній, правоохоронці змушені чекати ювенальну поліцію.https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpavlovskynews%2Fvideos%2F740885089937296%2F&show_text=false&width=560

Які порушення фіксує поліція 9 травня

За даними Нацполіції, сьогоднішні заходи з відзначення річниці перемоги над фашизмом відбуваються без грубих порушень громадського порядку

Як поінформували в прес-службі НПУ на сторінці в Facebook, всього наразі надійшло 38 повідомлень. За результатами їх розгляду розпочато 5 кримінальних проваджень та складено 9 адміністративних протоколів.

“На цей час відбулося 600 масових заходів. Участь у них взяли понад 40 тисяч громадян. До органів поліції надійшло 38 повідомлень про порушення. Особовий склад продовжує нести службу для забезпечення громадської безпеки, працюють оперативні штаби”, – повідомив перший заступник глави МВС Сергій Яровий.

За словами голови Нацполіції Ігоря Клименка, найбільше повідомлень правоохоронці отримали щодо використання забороненої символіки.

джерело

Залишити відповідь