“Я скоро повернуся”:все село налякане почутим..нові ш0куючі подробиці жінки яка рік тому ж0рстоко вбила свою доньку

життя, світ, цікаво

“Говорить, що скоро повернеться”: що сталося із жінкою, яка вбила доньку під Харковом і відрізала їй голову
Жінка часто пише подрузі і розповідає, що незабаром повернеться додому.

Гуляла з відрізаною головою доньки Харковом: усі подробиці резонансного  вбивства - новини України - Укрaїнa - TCH.ua

Рік тому у селі під Харковом сталося жахливе вбивство. Тетяна Пьянова вбила свою 13-річну доньку і відрізала їй голову, поклала її у пакет і ходила з ним голою вулицями. Жінку визнали неосудною і відправили до лікувального закладу.

Під Харковом попрощалися з дівчинкою, якій відрізали голову

Читайте також:
Обезголовлення дівчинки під Харковом: підозрювана усвідомлено завдала 20 ударів ножем по голові – слідство

Про те, де зараз перебуває жінка і що з нею, розповідає “Сегодня”.

Рік тому в останній день квітня у Харкові перехожі побачили 38-річну Тетяну Пьянову. Жителька села Подвірки ходила голою, а в руках тримала пакет. У пакеті виявили голову її 13-річної доньки Христини.

Поховали 13-річну дівчинку, яку вбила мама: «Була лесбіянкою, може  ревнувала доньку до вчительки» (ФОТО/ВІДЕО) — Радіо ТРЕК

Коли патрульні спробували затримати П’янову, та почала кидатися на них. Зрештою жінку таки вгамували, надягли на неї кайданки і відправили до суду. У вбивстві дівчинки підозрюють її матір. Повідомляється, що жінка завдала дитині не менше як 20 ударів ножем.

“Після затримання і арешту П’янова перебуває в психіатричній лікарні в Дніпрі. Вона через день пише своїй подрузі, Юлі, про те, що скоро повернеться в село через те, що психлікарню нібито зачиняють. Але, як розумієте, це маячня. Вона визнана неосудною, тому ні про яке повернення не йдеться. Проте люди бояться, особливо на тлі того, що з психлікарні ситуація в країні дійсно непроста”, – говорить місцева депутатка Тетяна Пантелєєва.

Жителі села побоюються, що Тетяна П’янова таки повернеться. 

“Я б їй із задоволенням вислала до лікарні дошки на труну”, – в серцях сказала одна з її колишніх сусідок.

Ще одна з сусідок згадала, що незадовго до вбивства жінка накрила чорною тканиною дзеркала у будинку, а ікони, які в неї були, роздала людям. 

Як роз’яснив прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, Пьянова за рішенням суду була госпіталізована в психіатричну лікарню суворого режиму.

“Якщо не буде поліпшень її здоров’я, то там вона залишиться назавжди”, – поточнив Чубенко.

Місцеві жителі зібрали гроші на надгробок вбитій дівчинці. Нещодавно поруч з Христиною поховали її кращу подругу, яка загинула в ДТП.

джерело

Залишити відповідь