“Як без тебе жити…Боже..Не покидай нас”:країна в сльозах…Пів години тому відійшов у вічність відомий українець..фото

життя, світ, цікаво

Поліцейський розкривав тяжкі та особливо тяжкі злочини

Поліцейський Олександр Корж потрапив в аварію під час виконання службових обов’язків і загинув. Він працював старшим оперуповноваженим Волноваського районного відділу поліції в Донецькій області.

Про це повідомляється на Телеграм-каналі МВС України.

Як стало відомо, вранці 15 липня під час конвоювання злочинця сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув 38-річний майор поліції Олександр Корж.

В органах внутрішніх справ чоловік пропрацював 21 рік. Поліцейський займався пошуком безвісти зниклих осіб і злочинців, які переховувалися від закону. Він повернув додому сотні людей і не дав уникнути покарання зловмисникам;

На початку року став старшим оперуповноваженим сектору розкриття злочинів проти особи відділу кримінальної поліції та почав розкривати тяжкі та особливо тяжкі злочини

У чоловіка залишився 10-річний син і дружина.

“Дружина і малолітній син Олександра вже ніколи не обіймуть рідну людину. Трагедія відібрала у них міцне плече чоловіка і батька — опору в житті. Щиро співчуваємо непоправній втраті”, — прокоментувавши у прес-службі Департаменту карного розшуку.Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Залишити відповідь