“Небеса забирають кращих..Спи спокійно Янголе”:Вічна пам”ять Герою України!Згадайте його у молитвах

життя, світ
ПОПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ БІЛЯ ПІСКІВ «ГЕРОЯМ СЛАВА»

Армієць служив у 58-й мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського

У Кривому Розі попрощалися з військовослужбовцем Андрієм Гонаром. Про це повідомляє «5 канал«.

Життя армійця обірвала атака противника поблизу Пісків на Донеччині. Окупанти розпочали обстріл рано вранці 26 червня. По позиціях армійців випустили близько 40-ка мін та снарядів. Андрій Гонар загинув на місці. Армієць служив у 58-й мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського. У нього залишилися дві доньки та син. Поховали військового з почестями на Алеї героїв на Центральному кладовищі Кривого Рогу.

«Десь в районі 5:20-05:30 ранку почався артилерійський обстріл наших позицій. В укритті був розрив артилерійського снаряду. І Андрій отримав пораненя, несумісні з життям. Це був військовослужбовець з великої літери», – розповів в.о. командира військової частини Віктор Бутко.

«Ми продовжуємо втрачати наших військовослужбовців, синів Батьківщини, які захищають цілісність нашої держави. Шановний Андрію, ми силяяємо перед тобою голову. Ти віддав своє життя за благо нас, за наших дітей, нашої Батьківщини. Хай буде твоя душа в Царстві Небесному. Спочивай з Богом. Дякую тобі за все. Прости, що не змогли зберегти твоє життя», – сказав заступник командира оперативного командування «Північ» Петро Ромигайло.

джерело

Залишити відповідь