У цукерках «Roshen» знайшли срташн0 небе3печну паличку. В Сільпо і Ашані зафіксували перші випадки. Відео

Допомога, життя, поради, світ, цікаво

У цукерках « Roshen » знайшли кишкову паличку, яка може стати причиною смерті людини. Також в цукерках цієї торгової марки містяться транс-жири, що викликають рак і захворювання судин.

Експерти розповідають, що натуральні інгредієнти в цукерках «Рошен» замінюють дешевими аналогами. У шоколад замість какао-масла додають пальмову чи кокосову, багате на вміст транс-жирів.

Дієтологи називають їх «бульдозерами» організму, оскільки вони не розчиняються в організмі і руйнують клітини, призводять до онкологічних захворювань і хвороб серця.

Транс-жири є забороненими для використання у виробництві шоколаду. Однак для Рошен правила не писані.

Для того, щоб визначити, який шоколад натуральний, не обов’язково проводити спеціальні експертизи. Фахівці радять його просто понюхати. Якщо шоколадна плитка пахне маслом – вживати її строго заборонено. Такі солодощі можуть викликати отруєння організму людини. Також справжній шоколад повільно тане в руках і не забруднює їх.

Як показало дослідження програми, цукерки Рошен на третину складаються з транс-жирів і дешевих аналогів шоколаду

Володимир Тимофійчук на своєму каналі в Ютуб показав всій країні, що шоколад «Рошен» горить і пахне пластмасою !!! Це навіть не хімія, а отрута!https://www.youtube.com/embed/7F1fcwAt6IA?feature=oembed

Днями раніше в Сільпо були куплені цукерки даної торгової марки разом з черв’яками.https://www.youtube.com/embed/WdY0CJ130Fw?feature=oembed

Також відомо, що в Києві було виявлено кишкову паличку в шоколаді Roshen. Шоколад був куплений в Сільпо поблизу станції метро Чернігівська.

Не купуйте дані цукерки і ні в якому разі не давайте їх дітям.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Можливо це врятує комусь життя!

джерело

Залишити відповідь