0т і все. Діставайте все з панчохів: Готівка поза Законом! Громадяни, які без контролю держави накопичили кошти, готуйтесь “розчехлятися”!

Без рубрики

Ну что, «бесконтрольные граждане» – готовьтесь расчехляться!)

«Граждане без контроля государства накопили средства»: Даниил Гетманцев объяснил суть законопроектов Зеленского, по которым украинцы должны вытащить всю наличку «из-под матраса», отнести ее в банк и заплатить за это 5% налога государству.»

З одного боку, як раніше писала «Судово-юридична газета» , члени команди Президента радять українцям самостійно збирати на пенсію , оскільки соціальні гарантії вже не тягне бюджет.

З іншого боку, українці отримують вже не рада, а закон , за яким їм потрібно вийняти готівку «з-під матраца», покласти їх в банк і заплатити за цю процедуру 5% державі.

При чому – навіть, якщо людина роками збирав готівку абсолютно легально, з «білої зарплати», відкладаючи собі на складні часи, ці кошти виявляться поза законом . Для того, щоб їх легалізувати, потрібно буде нести всі в банк і платити «данину» державі.

Це передбачено законопроектами про «податкової амністії» авторства Володимира Зеленського, які Президент подав до Верховної Ради. Частина з них ( 5153, 5156 ) 30 березня 2021 роки вже прийнята за основу, і незабаром вони можуть бути прийняті як закони.

Головним ідеологом тут виступає член команди Зеленського, глава «податкового» Комітету Верховної Ради Данило Гетманцев , який давно «хворіє» цією ідеєю.

Залишити відповідь