Таких як він мало є!“Знайомтеся, касир Павло..Не має обох ніг і руки”: у Дніпрі працює касир з інвалідністю, який полонив покупців своєю посмішкою

Допомога, життя, світ, цікаво

У місті Дніпро в одному з супермаркетів працює касир з І-ою групою інвалідності. Звати хлопця Павло. Не зважаючи, що в хлопця немає обох ніг і однієї руки це не заважає йому жити активним життям і якісно і швидко виконувати свої обов’язки. 

Про цього неймовірного касира розповіла місцева блогерка Alex Fil, передає “Це моя Україна”.

“Знайомтеся, касир Павло. Працює у “Варусі” в Террі на 12 кварталі. У Павла однієї руки немає до ліктя, а на другий два пальця. І він працює касиром! Тому хочу сказати спасибі компанії супермаркету, яка працевлаштовує таких людей, ви даєте шанс! Хочу, щоб кожен брав приклад з Павла. Як важливо вірити в себе, свої сили, не здаватися, адже для кожного є своє місце в цьому світі. І дуже хочу побажати іншим працівникам сфери обслуговування бути такими ж життєрадісними, привітними, вихованими і так само швидко працювати, як Павло”, – написала блогерка.

Під публікацією дівчини користувачі розповіли, що Павло також немає ніг. Він пересувається на протезах і живе у гуртожитку:

“Паша – прекрасна людина, дуже рада що у нього є можливість працювати”;
“Хороша людина, мотиватор і приклад”;
“Ще один доказ того, що “хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає відмазки”. І камінь в город тих – хто говорить, що він не може знайти роботу, не хоче – так, не може – ні”;
“Паша справжня знаменитість в Дніпрі! Він, до речі, колись брав участь в шоу “Половинки” на Новому каналі та ще багато де. Мегаактивна і позитивна людина.” 

на фото: касир Павло

джерело

Залишити відповідь