Олю, ти точно для цієї людини співати Зібралася?українці Розчаровані…Бо тут можна сказати лише одне – Полякова, ти або кокошнік одягни, або жовто-блакитні сердечка Зніми.

Без рубрики

Mihail Shnayder

1 год  · 

Я розчарований, дуже Розчарований😔

Бо тут можна сказати лише одне – Полякова, ти або кокошнік одягни, або жовто-блакитні сердечка Зніми.

А справа в тому, що з нею трапився “Зашквар”. І це ще м’яко Сказано.

А тепер Увага☝️

“25-26 квітня десь на Лазурному березі, в одній дуже історичній віллі, з однією дуже гучною і прекрасною співачкою, відбудуться дві гастрономічні Вечері” – саме так анонсувала російська блогерка і знавець гастрономії Ніка Білоцерківська.

Ці вечері подаються під соусом “Благодійності”.

З носа кожного гурмана за місце за столиком – мінімум €10 000. Ці гроші обіцяють передати Українським благодійним Фондам.

Здавалося б, добра справа і причепитися тут немає до Чого. Ніби все Добре.

Якби не деякі Деталі.

“Однією дуже гучною і прекрасною Співачкою”, як пише Білоцерківська, буде зрозуміло, її давня подруга Оля Полякова.

А подасть на столики “Найкращі стейки в Житті” – Євген Чичваркін.

В анонсі цього “Гастро Шапіто”, як назвала цю подію сама Білоцерківська, записаного Поляковою разом із Чичваркіним, Оля розмовляє Українською, а пост Білоцерківської щедро прикрашений жовто-блакитними Фарбами. Певно щоб ніхто не здогадався, де Оля сховала свій кокошнік, який вона за власними словами носила заради того, щоб “В росії у неї був Успіх”.

Але сховати не Вийшло.

Відео з Чичваркіним здало всю “Кантору”.

Днями цей Британський ресторатор, у минулому власник російської “Евросети”, а в нещодавньому минулому – майже симпатик України, видав перл, на який його ж підписники відреагували буквально так: “Приберіть прапор України з Аватарки”.

У чому Суть? Чичваркін вирішив привітати Михайла Фрідмана і Петра Авена, власників російського “Альфа-Банку”, з частковим зняттям з них санкцій, накладених ЄС на початку Вторгнення☝️

Я вже мовчу, що ніхто з них санкції не знімав, а було усунуто тільки дублюючі Формулювання. Але Чичваркін у суть справи, схоже, не став вникати або зробив вигляд, що не помітив цього Нюансу.

Йому потрібен був привід, і він ним Скористався.

Тут обов’язково потрібні кілька його цитат, інакше букет смаків ресторатора не розкриється:

“Весь цивілізований світ із 13-ма пакетами санкцій не позбавив путіна грошей і Талантів. Гроші й таланти повернулися в росію через рішення західного Світу”.

“Сліпі санкції за списком Форбс, відбір яхт і будинків без наслідків, невидача віз і дозволів на роботу, закриття та невідкриття банківських рахунків і компаній, недопуск росіян до країн з відкритою Шенгенською візою, відбір приватної власності і ще сотні тисяч проявів національної Дискримінації”.

“Без талановитих бізнесменів, і великих, і дуже великих, ніякої прекрасної щасливої росії майбутнього не Буде. Без залізобетонної недоторканності власності – Теж”.

І найяскравіша: “Через якийсь час вилучені Українські активи доведеться повернути Альфі. Ще жодного разу не було, щоб у них щось відібрали і не Повернули”.

Повернути, як каже ресторатор, доведеться націоналізований Україною у 2023 “Sense Bank”, колишній “Альфа-банк Україна”. І повернути тій самій “Альфі”, яка кредитує росгвардію, Тульський патронний завод, НВО “Прібор”, що випускає боєприпаси, “Уралтрансмаш”, який виробляє самохідні гаубиці, “Оборонстрой” та ще купу проєктів російського Міноборони.

Тому що: власність недоторканна і нічого на далеких від політики бізнесменах Відіграватися.

Чичваркін довгий час успішно маскувався, сховавшись за нашим Прапором.

Але сутність не сховаєш, ось і Прорвало.

Олю, ти точно для цієї людини співати Зібралася?

І хто там взагалі збереться на тому Лазурному Березі?

Кому там буде смакувати стейк від любителя прекрасної щасливої росії Майбутнього?

А якщо все-таки вирішиш поспівати, певно треба одягти Кокошнік.

Так буде набагато Чесніше.

Залишити відповідь