Юрій був єдиним сином…Б1ль та р0зпач…Неп0прав на вртата!сьогодні Прикарпаття ск0лихнула сумна зв1стка-на вій ні заги нув молодий воїн

Без рубрики

Печеніжинська громада втра тила молодого захисника Юрія Татарчука

Печеніжинська громада втратила захисника Юрія Татарчука

Непоп равна втрата скол ихнула Печеніжинську громаду й всю Коломийщину – на війні заги нув молодий воїн Юрій Татарчук з 10-ї ОГШБр “Едельвейс”.Героя зустрічатимуть у Коломиї та рідному селі воїна.

Інформатор висловлює співчуття рідним, близьким, побратимам захисника.

Юрій Татарчук із села Слобода. Служив на посаді стар шого водія-механіка гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу 10 гірсько-штурмової бригади.

“Його життя обір валось на злеті. Попереду життя, плани, мрії. Але їм не судилось збутись. Юрій залишився єдиним сином після трагічної загибелі молодшого брата декілька років тому за кордоном. його життя обірва лося в ході ведення бойових дій поблизу населеного пункту Веселе Бахмутського району Донецької області”, – йдеться в дописі.

У п’ятницю, об 11:00 відбудеться прощання з солдатом Юрієм Татарчуком біля військової частини. Орієнтовно об 11:30 траурний кортеж вирушить з м. Коломиї до батьківського дому в село Слобода на вулиці Гірській.

Мешканців громади просять належно і гідно зустріти Героя живим коридором.

Вічна пам’ять воїну!

Залишити відповідь