Щ0йно 3″явилося Ш0куюче віде0..Чу тливі кад ри. 18+.чоловіків, які могли вбтии поліцей ського на Вінниччині: що про них від0мо

Без рубрики

Мережею ширяться фото чоло віків, які могли вби ти поліце йського на Вінниччині: що про них відомо

це просто жа хіття…як так можна?

  • У Гайсинському районі Вінницької області двоє чоло віків розст ріляли поліцейських. 20-річний поліцейських Максим Зарецький загинув на місці, а його напарник – отримав поранення.
  • У мережі поширили світлини ймовірних нападників. Так, чоловіками, які причетні до вбивства, можуть бути батько та син.
  • ОК “Південь” висловили співчуття родині загиблого поліцейсь кого та заявили про сприяння у пошуку та затриманні підозрюваних у цьому злочині. Також у ЗСУ спростували, що зловм исники можуть бути військовослужбовцями 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу.
Chevrons down

У мережі опублікували світлини ймовірних нападників

У мережі опублікували світлини ймовірних нападників / Колаж 24 Каналу

У Гайсинському районі Вінницької області двоє чоловіків розстріляли поліцейських. У мережі опублікували світлини ймовірних нападників.

Увага! Чутливі кадри. 18+😭😭😭😭😭😭

Відео тут-https://www.unian.ua/player/lCJ3ohB2?autoplay=1&tl=false&to=true

Видео с бодик

Смертельна стрілянина сталася 20 квітня близько о 2-й годині ночі. 20-річний поліцейський Максим Зарецький від отриманих травм загинув на місці, а його напарник – отримав поранення.

Хто може бути причетний до злочину

У різних телеграм-каналах поширюють світлини ймовірних нападників, які влаштували стрілянину. Як стверджують у мережі, нападники – батько та син.

Чоловіки, які можуть бути причетні до вбивства поліцейського / Фото з мережі

Місцеве ЗМІ “20 хвилин” повідомляє, що ймовірними нападниками можуть бути Васілаке Валерій, який нібито був за кермом, та його син Васілаке Віталій, який відкрив вогонь по поліцейських.

На опублікованих у мережі відео з бодікамер поліцейського чути, як чоловіки називаються військовослужбовцями 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. Однак ця інформація не відповідає дійсності. У пресслужбі бригади заявили, що ці чоловіки не є військовослужбовцями 28 ОМБр.

Нападники можуть бути військовими / Фото з мережі

Також телеграм-канали публікують нібито орієнтування на розшук ймовірних причетних до вбивства поліцейського.

Орієнтування на ймовірних вбивць поліцейського / Фото з мережі

В ОК “Південь” зробили важливу заяву

Інцидент прокоментували й в ОК “Південь”. У пресслужбі наголосили, що командування максимально сприяє правоохоронним органам у пошуку та затриманні осіб, які підозрюються у скоєнні злочину.

В Силах оборони Півдня також висловили співчуття родині загиблого поліцейського Максима Зарецького. У ЗСУ наголосили, що винні обов’язково мають понести покарання.

Додатково зазначимо, що підозрювані у вчиненні злочину особи, вже понад рік не мають відношення до 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість,
– наголосили в ОК “Південь”.
джерело

Залишити відповідь