“Його привезли до військового госпіталю…” Марія Бурмака зі сльозами на очах повідомила причину сме рті свого брата-військового

Без рубрики


Відома українська співачка Марія Бурмака неабияк розчулила мережу своєю розповіддю. Нещодавно в її сім’ї сталось горе. З життя пішов молодший брат Марії Бурмаки. Він був військовим. В новому інтерв’ю співачка зі сльозами на очах назвала причину його смерті. Жінка відверто розповіла, що на фронті брат отримав серйозне поранення.


Деякий час чоловік знаходився у госпіталі. Однак, на жаль, лікарі не змогли його врятувати. У покійного залишилась дружина та двоє доньок. Марія Бурмака заявила, що дуже важко переживає смерть молодшого брата. Жінка досі не може повірити, що його більше немає. tsn.ua


“Його привезли до військового госпіталю. Він лікувався там три тижні, потім йому дали відпустку. Він мав піти знову показатися лікарям, куди він, звичайно, не пішов. І повернувся назад на фронт. І знову була контузія дуже сильна, і знову його поклали в госпіталь. Його виписали з госпіталю у квітні 2023 року. Мій брат казав: “У мене поранена душа в шматки”, – відверто розповіла співачка.

Також вона повідомила, що пізніше дізналась про хворобу брата. Як виявилось, в нього були проблеми з серцем. Однак, чоловік ніколи не звертався до лікаря. Саме через цю хворобу брат Марії Бурмаки пішов з життя.

Прокоментуйте:

Залишити відповідь