Не підбиpаючи слів, не стpимуючи сльози – бойoвий мeдик “Інтеpнаціонального Легіону Укpаїни” звеpтається до уpядів “цивілізованих” кpаїн. Відео

Без рубрики

«Мені соромно бути західною людиною», – бойовий медик «Інтернаціонального Легіону України» звертається до урядів «цивілізованих» країн.

Не підбираючи слова, не гальмуючи емоції, не стримуючи сльози.

 «Мені соромно бути західною людиною. Мені соромно бути західною людиною. Я звертаюсь до планети Земля сьогодні.

Я звертаюсь до західних урядів сьогодні від імені мого Верховного Головнокомандувача Володимира Зеленського, президента суверенної Української Нації.

Мені абсолютно соромно бути сьогодні західною людиною. Заради Господа, що ви, люди, собі думаєте, коли видаєте по краплі і взагалі скасовуєте передачу Україні так відчайдушно необхідних боєприпасів?

Чого ви добиваєтесь? Невже ви думаєте, що Господь не бачить, що ви робите? Ви думаєте, в раю на вас чекають сімдесят сім незайманих дівчат? Ні, панове, ні, такого раю для вас не буде.

Десятки, десятки і десятки тисяч цивільних вбито і ще десятки вбʼє цей геноцид. А ви їх день за днем, сука, дурите!

Допоможи мені, Господи, як мені соромно бути західною людиною! Я більше не називаю себе південноафриканцем, бо цей лайновий уряд став союзником путіна.

Кожному в цій країні, хто запитує мене, звідки я, кажу, що я британець. Я звертаюсь до всіх західних урядів сьогодні. Я український бойовий медик.

І тут повна задниця скрізь. Довбана лінія фронту сиплеться. Лівий фланг і центр. Як ви смієте не давати снарядів?

Уявіть собі, що це ваших дітей так вбивають. Хоча б на мить поставте себе на місце українців. А ну, зберіться, хлопці! Нахрін вашу політику та інше лайно!

Підтримайте, сука, цю країну! Нас вбивають і знищують! Мені соромно бути західною людиною».

відео-https://t.me/Tsaplienko/48753?embed=1

Tags:

Залишити відповідь