Це жа хаюче…Стpашний злoчин на Вінниччині. Спливли нові шokуючі деталі. Ось хто їм пoмагав. Відео

Без рубрики

Розстріл поліцейських на Вінниччині.

ДБР викрило військових, які допомагали підозрюваним втікати від правосуддя.

Одного з них вже затримано.

 20 квітня 2024 року, після трагічної події, нападники вирішили втекти за кордон та звернулись за допомогою до знайомих військовослужбовців.

Один з них також самовільно залишив військову частину в Одеській області.

 Один з фігурантів передав авто для втечі за кордон, а інший – поїхав забрати закордонні паспорти та мобільний телефон, які надалі передав нападникам.

 24 квітня 2024 року ДБР затримало одного з військовослужбовців, який сприяв втечі підозрюваних та самовільно залишив військову частину.

Нагадаємо, обом підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині обрали запобіжний захід.

22 квітня обом підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави

Про це повідомляє Національна поліція України.

За їхніми даними, 20 квітня близько 02:00 у Вінницькій області двоє чоловіків відкрили вогонь по поліцейських, які зупинили їх для перевірки під час комендантської години. Один правоохоронець загинув, інший дістав поранення

Поліція оголосила в розшук чоловіків, які вночі застрелили одного патрульного та поранили другого в Гайсинському районі Вінницької області.

Як наголошується, правоохоронці зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. В авто були двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських.

Від отриманих поранень загинув 20-річний правоохоронець, його напарника поранено.

Офіс генпрокурора деталізує, що це сталося 20 квітня 2024 року близько 01:40 поблизу села Яланець Бершадської ОТГ Гайсинського району Вінницької області.

На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Уже 22 квітня Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у дезертирстві військовослужбовцям, причетним до розстрілу поліцейських на Вінниччині. Також перевіряється інформація щодо викрадення фігурантами вибухівки та зброї з підрозділу їх військової частини.

За даними слідства, 19 квітня військовослужбовці: батько та син – самовільно покинули військову частину в Одеській області. Вони викрали табельний пістолет, який був закріплений за одним з них.

Після цього у Вінницькій області фігуранти поцілили у правоохоронців та втекли з місця події.

Розслідування за статтею про вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу проводить Нацполіція.

22 квітня міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів, що військові, яких підозрюють у вбивстві поліцейського у Вінницькій області, перевозили в автомобілі боєприпаси та гранати, які потім скинули у водойму.

відео https://t.me/TCH_channel/134369?embed=1

Tags:

Залишити відповідь