Жалхива 3вістка!Теpміново! В Одесі підіpвали авто з вiдомими волoнтерами з УДА

Без рубрики

Під Одесою вибухнув автомобіль, у якому перебували члени Української добровольчої армії Альберт та Наталя Кручиніни. Інцидент стався ввечері 19 лютого у селі Гвардійське.

“Сьогодні увечері біля одного з військових обʼєктів в передмісті Одеси був підірваний автомобіль Української добровольчої армії, в якому перебували наші побратим та посестра – Альберт та Наталя Кручиніни.

Просто зараз за їхнє життя борються лікарі. На місці працює поліція”, – йдеться в повідомленні.

В УДА також опублікували фото волонтерів, які постраждали від вибуху.

На Одещині вибухнув автомобіль УДА: поліція підозрює замах на умисне вбивство. Фото

Інцидент в УДА розцінюють як терористичний акт, вчинений ворожою ДРГ. Зазначається, що підрозділи власної безпеки Української добровольчої армії вже отримали термінові вказівки.

“Закликаємо всіх можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з командуванням УДА.

Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ” – наголосили в УДА.

А в головному управлінні Національної поліції в Одеській області повідомили, що слідчі відкрили кримінальну справу за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 5 ч. 2 ст. 115 ККУ (замаху на умисне вбивство, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб). Санкція статті передбачає від десяти до п’ятнадцяти років тюрми або довічне ув’язнення.

На місці події працювали вогнеборці, слідчо-оперативні групи слідчого управління ГУНП в Одеській області та територіального підрозділу поліції, фахівці вибухотехнічного управління обласної поліції.

На Одещині вибухнув автомобіль УДА: поліція підозрює замах на умисне вбивство. Фото
На Одещині вибухнув автомобіль УДА: поліція підозрює замах на умисне вбивство. Фото

Джерело

Залишити відповідь