“Ойо-йой… Ета проста п…”! “Невiдомі” безпiлотники атaкували рфію. На бoлoтах пaніка. Відео

Без рубрики

“Ойо-йой”: українські БПЛА атакували 4 регіони рф, під ударами був Афіпський НПЗ, Орловська область частково знеструмлена.

 За словами місцевих жителів селища Афіпське, Краснодарського краю, 3 вибухи пролунали \ о 3-й години ночі. За 3 кілометри від селища Афіпське — селище Нефтекачка, в якому розташоване “Афіпське НПЗ”.

“Дрони довго дзижчали, потім яскраві спалахи, і за будинком навпроти був стовп диму. Так тричі. Скільки разів прилітало, звичайно, так близько дронів я ще не чула”, — пише одна з місцевих мешканок.

 Орловська область частково знеструмлена внаслідок атаки дронів на обʼєкти енергетики. За словами губернатора Орловської області Андрія Кличкова, на території Глазунівського та Свердловського районів внаслідок збиття дронів пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури.

Деталі:

У ніч проти четверга, 2 травня, безпілотники знову атакували території 4 регіонів РФ.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляють російські Telegram-помийки

За словами губернатора Орловської області Андрія Кличкова, на території Глазунівського та Свердловського районів внаслідок збиття дронів пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури.

Через це сталося “часткове порушення електропостачання низки домоволодінь”. Оперативні служби усувають наслідки атаки та відновлюють електропостачання.

У Курській області після атаки дронів без світла залишився один населений пункт. За інформацією місцевих мешканців атака дронів на регіон почалась ще до опівночі.

Якщо перший безпілотник буцімто вдалось збити, то другий пошкодив лінії електропередачі в селищі Понирі.

Російська т.з. ППО у Ростовській області знищила два БПЛА в районі Новошахтинська та Каменська-Шахтинського. Як повідомив губернатор Вася Голубєв, внаслідок атаки безпілотників постраждалих та пошкодження об’єктів не зафіксовано. (а ми взяли і повірили).

Про атаку дронів заявив і губернатор Смоленської області Василь Анохін. Він назвав це “спробою заподіяти пошкодження об’єкта цивільної енергетичної інфраструктури на території Рославльського району”.

Як повідомлялося раніше, у ніч проти 2 травня в Краснодарському краї в районі селища Афіпський пролунали вибухи. Там розташований нафтопереробний завод.

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО.

Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники намагалися атакувати нафтопереробний завод, але

Зазначається, що загалом було три вибухи, а місцеві жителі чули характерний звук двигунів, вірогідно дронів, що лунав у небі. були збиті ППО на підльоті до нього, та нібито впали за кілька кілометрів від заводу. Окупанти заявляють, що дрони – українські.

Також у мережі з’явилося відео нібито з місця подій.

відео https://t.me/censor_net/49678?embed=1

https://t.me/Tsaplienko/52992?embed=1

Tags:

Залишити відповідь