Рідні, близькі та й всі українці були шоkованl, коли дізналися як Козловський назвав свого новонародженого сина.

Без рубрики

Співак Віталій Козловський вперше став батьком та поділився світлиною свого новонародженого сина, якого назвав Оскаром. За словами артиста, це ім’я в перекладі означає “божественний”.

“Нещодавно Україна отримала “Оскар”, і ім’я мого сина було на вустах мільйонів людей. Я придумав. Колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскар. Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім’я означає “божественний”, і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім’я”, – поділився артист в інтерв’ю Раміні Есхакзай.

Також співак розповів, що у нього з дружиною Юлією Бакуменко були партнерські пологи. Козловський зізнається, що боявся йти на пологи, бо це могло вплинути на їхні подальші сексуальні стосунки.

“Юля наполягала, я скажу, і це буде меседжем всім чоловікам, які вагаються, чи бути на пологах. Я сьогодні безмірно кохаю дружину, і дуже вдячний за те, що їй довелося пройти і прошу вибачити, що був десь егоїстичним. Пишаюся своєю дружиною, що вона цьому світу подарувала такого красивого, доброго і, сподіваюся, талановитого хлопчика. Мені важливо було бути на цих пологах і на власні очі побачити цей процес”, – каже співак.Віталій Козловський з дружиною і сином / скріншот YouTube

Козловський додав, що після народження сина відчув себе найщасливішою людиною. У цей момент він навіть заплакав.

“Я зрозумів, що найщасливіша людина у світі, тому що маю змогу бути живим, здоровим та відчути нове життя. Це велике чудо, щастя. Я зараз живу цим – простими речами. Я раніше жив сценою – була головніша за всіх музика. Тепер, якщо робити цю музику, тільки натхненну синочком”, – підсумував артист.

Залишити відповідь