Господня кара наста ла: Всю Москву завалило снігом! На репетицію параду “пабєди” 9 травня всім солдатам видали лопати для очистки снігу ВІДЕО

Без рубрики

У Москві та Підмосков’ї випав перший травневий сніг. Минулої ночі температура в столиці та Підмосков’ї опускалася до мінус 0,4 градуса. За прогнозами синоптиків, така погода може залишитися до 9 травня.

Як пише info24.ru, синоптик Євген Тишковець у своєму телеграм-каналі звинуватив у заморозках циклон під назвою «Гулла», який приніс у центральну частину Росії сніг та дощ. Директор ситуаційного центру Росгідромету Юрій Варакін у розмові з «Комсомольською правдою» заявляв, що похолодання триватиме до 12 травня.

Науковий керівник Гідрометцентру РФ Роман Вільфанд у розмові з РИА Новости повідомив, що вдень 7 травня температура в столиці буде на 6-7 градусів нижчою за норму. Крім того, можуть пройти дощ та мокрий сніг. На офіційному сайті Гідрометцентру йдеться, що пориви вітру в Москві можуть досягати 14 метрів за секунду.

Зазначимо, російський Єкатеринбург та Свердловську область у травні завалило снігом. Також сніг уночі пройшов у Башкирії, Оренбурзькій, Тюменській, Челябінській областях. На вулицях знову з’явилася снігоприбиральна техніка, а на дорогах з перепадом висот утворилися невеликі пробки з автомобілістів, які на літній гумі не впоралися з підйомами. Потужний снігопад залишив без електрики чотири округи у Свердловській області.

У день "інавгурації" Путіна Москву засипало снігом. Фото і відео

Залишити відповідь