Вони знайш ли нещод авно вм ир*аючого хаски прям о на трасі. Те, що вона прихо вувала, змус ило мене плакати!

Без рубрики

Коли потрібно стати героєм, не кожен може надіти плащ та врятувати світ. Але для того, щоб бути таким, не завжди потрібні суперздатності.

Двоє друзів, Марті та Тецо, поверталися після відпочинку в Болгарії, коли на узбіччі дороги вони побачили хворого собаку. Вони зупинилися, щоб подивитися, чи можуть вони щось зробити для бідної тварини. Але невдовзі вони зрозуміли, що в цій історії не все так просто.

1_result
3_result

Вони побачили Сибірську хаську. Собака голодував, його шкіра була запаленою, і шерсть місцями випала або ж втратила свій колір. Друзі швидко виявили, що…

4_result
5_result
6_result
7_result
8_result

 …поруч із собою вона ховала свою дочку. Обидва собаки були в жахливому стані і потребували термінової медичної допомоги.
Вони втішали один одного всю дорогу до лікарні. Ветеринари ледве впізнавав у них породу хаски!Обидва собаки були вкрай виснажені, і їхня шкіра звисала з кісток.”Якщо вони зможуть все подолати, їм буде потрібно ретельний догляд” – говорили лікарі.

9_result
10_result
11_result
12_result

Ветеринари відразу поставили їх на живильну дієту, щоб відновити стан організму.Одну річ ветеринари помітили одразу: собаки були дуже доброзичливими та майже не боялися людей.Швидше за все, їх кинули недбайливі господарі. Поступово життя почало повертатися до їхніх тіл. 

13_result
14_result
15_result
16_result

І ось як вони виглядали за кілька тижнів!Дивно!Вони назвали матір та дочку Сибір та Аляска. Активісти швидко знайшли їм новий будинок.Тепер вони, нарешті, у безпеці, і живуть щасливим життям, отримуючи всю ту любов і турботу, на яку вони заслуговують. Зміни Сибіру та Аляски воістину дивовижні. Вражає, як хтось може відмовитися від таких красивих і люблячих собак … але, дякувати Богу, ці хлопці опинилися в потрібний час у потрібному місці!

Не забудьте поділитися цією статтею з рідними та близькими!

Залишити відповідь