Прославте цього!Ось цей депутат відмовився голосувати за виділення коштів для родини Героя АТО Василя Кіндрацького.

Без рубрики

Три депутати Стрийської районної ради утрималися під час голосування за виділення коштів для закупівлі квартири родині Героя АТО Василя Кіндрацького.

Загинув Василь Кіндрацький: Загинув боєць батальйону ОУН Василь Кіндрацький,  позивний « Резонансы | Мобильная версия | Цензор.НЕТ

Про це повідомила журналістка Галина Кончаківська у групі “Миколаївська ОТГ на Львівщині” у Facebook.

Як стало відомо із результатів голосування на сесії Стрийської районної ради, “утрималися” Курило Орест-Мар’ян Васильович та Держило Олег Миколайович , зокрема, останній представляє Миколаївщину у районній раді, а також депутат Костів Василь Георгійович.

“НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ…… Наші обранці повинні доводити свою відданість виборцям. Адже, коли вони йшли на вибори, то обіцяли золоті гори. А як в реальності? В реальності вони, схоже, вже забули про свої обіцянки. І навіть, коли у сесійному залі треба всього лиш підняти руку за рішення, яке стосується не просто інтересів виборців, а інтересів родини того, хто віддав життя у зоні бойових дій, вони «сумніваються»….

Як, наприклад, це зробив Районний депутат Олег Держило. Коли на останній сесії Стрийської районноі ради інші депутати голосували за виділення коштів на придбання житла для родини загиблого миколаівського Героя АТО – Василя Кіндрацького, депутат Держило – утримався! Уявляєте? Чужі проголосували, а він засумнівався… Невже депутат щось знає? Було б дуже цікаво почути його версію пояснення. Виборцям цікаво”, – йдеться у дописі журналістки.

джерело

Залишити відповідь